Aslanbuse23 Kilolu hamile kalıp karnınız kaçıncı haftada büyüdü tam anlamıyla veya belli oldumu merak ediyorum ?
Eldgrn Aslanbuse23 8+6 daha belli olmasını bekliyorum ama daha var gibi tabi hafif kendi göbeğin olanı saymazsak
Crnn_1 Aslanbuse23 Çok kilolu değilim ama göbeğim çok var 2,5 aylık olduk daha tık yok 5-6 da anca anlarım
Tugcender Aslanbuse23 75 ile kaldım ve 12. Haftada ufaktan ben burdayım dıyordu şimdi bağımsızlığını ilan etti 🤭
Chefanne Üçüncü ayda hamile olduğum belli oluyordu benim yani balıketli hamile kaldım ben bide iç karnım olmayınca üstüne direk dışarı verdi karnım
Aslanbuse23 Elisam123 ben çekime gitmek istiyorum fakat 6 aylık hamileyim çok karnım çıkmadı göbeğim benimde vardı ama ben aşırı kilolu birisi değildim az bir göbeğim vardı çıkmasını bekliyorum sabırla 🤦🏻♀️❤️
sdymtl İç karnının genişliği ile ilgili sanırım. Benim 28-29a kadar belli değildi hamile olduğum. Şimdi de birden büyüdü sığışamıyorum. 😀
Aysemeva0306 Aslanbuse23 78 ile hamile kaldım daha 23 haftalık hamileyim hiç kimse hamilemisin diye sormuyor. Ama hiç kilo alamadım belki ondandır 😑
Eldgrn Aslanbuse23 tutuyorum kendimi almamak için hayır bebeğe de yaramıyor 🤣🤣 yarasa takılmam o kadar yapacak bişey yok büyümümesini bekliyorum heycanla♥️