Anneyedairr Kızlar cumartesi günü 14 mm gebelık kesesi dendi salı gittigimde devlet hastahnesi zor gördü 9mm olabılır dedı kese gözukmuyo dedi yani hangisine inancagımı şaşırdım napmalıyım 6+2 haftalıgım
Nurcanumay Anneyedairr daha acele etmeyin çok küçük 8.haftaya yine gidin ozelle devlet arasında her zaman fark oluyor ultrason aletlerinden dolayı içinizi ferah tutun inşallah bı sıkıntı yoktur
SemaArin Anneyedairr BENİM BİRİNDE 6+3 4 GÜN SONRA BASKA DOKTOR 6+4 6 GÜN SONRA BASKA DOKTOR 6+4 ÖLÇTÜ DOKTOR VE ULTRASON CİHAZİNDAN FARK EDİYOR
Munure Anneyedairr devletin ultrason cihazları çok kötü ben 13+4 haftalığim bebek çok az görünüyor ozeldekiler daha iyi o yüzden canını sıkma ben 8 haftalıkken de gitmiştim devlete bebeğin b si gözükmüyordu
Nurcanumay Ben devlet e gittiğimde kim diyor hamilesin bile dediler kürtaj üzerine hemen hamile kaldım buda aynı olacak düşer dediler o yüzden her doktorun fikrini de onemsemeyin
Anneyedairr Nurcanumay inşallah yolk kesesını gördü özeldekı doktorum devlettekı o kese ayrı gördugune emımmısımız dıyıp ultrson kagıdıma baktı