Gulkpsz EmineRdvan14 henüz 17 haftalığız ama muayene ücreti artmış. Doğum ücretleri ne kadar olmuş acaba
Mabel0090 EmineRdvan14 Kalkmadıysa eğer hastaneyle görüşün özel sağlık sigortası yaptırın tek bir ücret ödüyorsunuz içinde 9 muayene tahlil ücretlerin yüzde 20 ve Doğum içinde oluyor
EmineRdvan14 Gulkpsz muayne için ne kadar verdiniz ödediniz bı de doktorunuz kim ben sadece duyum aldım artmış diye ne kadar bilmiyorum
Ziynet4459 Türkiye genelinde özelde doğum ücreti fiyatları Temmuz başında arttı diye biliyorum muayene ücretlerinden emin değilim ama
Muya Ziynet4459 birşey sorsam biz mesela hastanemizle doğum ücretini görüşmüştük bu fiyat artışı konuştuğumuz zamankinden farklimi olur her hastane boylemidir artış yansır mı? Kontrolüme henüz var sorucam ama sizin bı bilginiz varmıdır genel
Ziynet4459 Muya yok valla bende özele gidiyordum doğumu da özelde düşünüyordum ama sonradan bana çok kötü muamele yapıldığı için devlete geçtim doğuma daha var diye ücret görüşmemiştik ama
Bspring Muya bana haber verdiler Temmuz itibariyle fiyatlar artacak diye bize de mi dedim :) evet dediler
Muya Randevu günümde tekrar sorayım benim hastaneye bana herhangi bir arama veya bilgilendirme yapmadılar 🤔
Beyazanneweww Ziynet4459 8 aylık hamileliğimde bir kez buldum onda da bayram önü dedi gönderdi bakmadı