Sumeyyeabdi merhabalar anneler cinsiyetimiz belli oldu hastaneden geldim şimdi tahminleriniz neler acaba ❤ doktor bu sefer cok uzun bakti iyice deteyli organ taramasına bakın dedi ama sağlıklı bir gebelik dedi sorun falan yoktur demi olsa derdi
Sumeyyeabdi Cinsiyetimiz kız ❤ ama doktor detaylı organ taramasındanda bakalim ddi cok uzun bakti o yle yaptıran oldu mu aranızda
girl_boy_annesi Sumeyyeabdi kız bebek olduğunu anlamak içindir canım kız bebek olduğunu anlamak için daha bi kapsamlı bakıyorlar
Sumeyyeabdi girl_boy_annesi ne bilim esimde evhamlandirdi cok uzun bakti sorun var galiba falan dedi sanki bacak boyuna baktı ankadigm kadarıyla kiz dedi inslalah oyledir 🥰
girl_boy_annesi Sumeyyeabdi benim de kızım da doktor baya bi baktı bacak arasına Şimdi oğlum olacak inşallah bakar bakmaz erkek dedi o kadar hızlı olduki pipi falan görmedim😂
Sumeyyeabdi @Askld @FatmaAkdemirErdoan 19.hagtadayiz sjmdi bayramdan önce gidecektim randevum vardı hastane kapalı olunca bu haftaya kaldı
Sumeyyeabdi girl_boy_annesi evet doktorda iyice baktı bacak boyuna falan Can ım detaylı detaylı organ taramasi detayli ultrason oluyor zatn bende pipi falan göremedim bunda
Sumeyyeabdi Askld arkadaşm benle ayni onunkini şehir hastanesinde 14.haftada söyle mis doktor erkek diye değişmedi de hala ayni🥰
Askld Sumeyyeabdi bizim doktor 12.haftada çağırdı kontrole özele gidiyorum bende bu arada acaba soylermi merak ediyor insan bir an önce öğrenip ona göre kıyafetler falan almak istiyor bide ilk gebeliğim çok heyecanlıyız☺️
Sumeyyeabdi Askld ya maslallah ınslalalh gönlünden gecen olur kızın olur inşallah allahm sağlıklı sıhhatli etsin🥰