Cigdemm2 Kizlar iyi akşamlar sezeryan günü ne zaman verilmeye başlıyor ben şuan 32 haftalık hamileyim bide devlet hastanesi isteğe bağlı sezeryan yapiyormj
ebruulas92 Cigdemm2 doktorum 35de genelde bebek doğum pozisyonunu alıyor dedi benim bebeğim hala almadı 39.haftadayız sezeryan olucaz genelde devlet hastaneleri pek sezeryan yapmıyor isteğe göre ben o yüzden fakültede doğum yapıcam
Canisi44 Cigdemm2 peki kaçıncı haftada sezeryan günü syleniyo bende 34 haftalığımda çarşamba günü kontrolüm var sorsam söylermi dr
Elcnerdgn Devlet hastanesi isteğe bağlı sezeryan yapmıyor canım. Biz 36haftalığz sezeryan olucaz daha günümüz verilmedi 37de falan genelde karar veriliyor
Epelinkiran Devlette isteğe bağlı yapmıyolar ben özelde olucam. Doktorum seseryan karar verdiysen beklemeye gerek yok kakasını fln yemesin 37-38 gibi alabilir demişti. Ama ben karar verene kadar 39bitti, bu hafta gün alcam inşllah
Epelinkiran Cigdemm2 doktor ztn gelişimine göre karar veriyo ciğer gelişimi tamamladıysa alıyo sezeryana. Ama tamamlamadıysa bekliyo 39a kadar fln oyüzden küvezde kalmyo
Cigdemm2 Merve09somyurek bende bilmiyorum bunu haftaya hastaneye gidecem kontrole ozaman sorcam doktora çünkü aşırı derece de korku var bende
Didemalkanendik Develtte isteğe bağlı sezeryan olmuyo maalesef bildiğime göre acil bi durum olduğunda su gelmesi açılma gb sezeryan olunması gerekiyosa öyle alıyolar gün vermiyolar diye biliyorum
Cigdemm2 Canisi44 büyük ihtimalle söyler canım çünkü ben gittiğimde kadının biri 33 haftalikti sezeryan günü almaya gelmişti.. bu arada özelde mi aldircaksin