f0202 kızlar dün saglık ocağına gitim kontrolüm vardı ebe kortu dün suyun az gibi dedi baya korkudum ya yarın kontrolüm var insallah hwrsry yolun dadır
Nazlimom f0202 sağlık ocağında nerden anlıyolarki ben sağlık ocağına gittifimde bi tek kalp atışını dinliyordu içinizi ferah tutun🙏🏼
Ruveyda_baskapan f0202 sağlık ocağında suya bakabileceği cihazı var mı ki, bana telsiz Gibi bişeyle bakıyordu😂😂😂
Irem88- f0202 canım öyle karna bakarak suyun az olduğunu anlamam mümkün değil sen kafaya takma gayette normaldir inşallah
Hemsure f0202 bana da doktorum 36 da suyun fazla heran olabilir dedi korktum moralim bozuldu şuan 38+1 im gelen giden yok . Canını sıkma rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin 🤗
yigitinannesiiiii f0202 dıştan bakarak nasıl anlıyomuşki benimde suyum fazla ama dıştan bakansan suyun fazla demezsin yani ayıma göre küçük karnım hiçte moralini bozma yarın gittiğinde doktorun söyler suyun azsa zaten 😉
Kbrayldz52 Sağlık ocağına pek güvenme doktorumda tahlil istemişti tiroit için laboratuvar hatası çıktı yani pek güvenme içini ferah tut herşeyi in bi çaresi bi çözümü var
_prenses_annesi f0202 valla ben. Hiç gitmıyorum bile kontrole. Bugun son kontrolüm. Vardı kan tahlılı idrar tahlili alcam dedi. Zaten. Her hafta kontrolüm oluyor. Saglık ocağına hiç gitmedim
mirage333 f0202 cihazı olmadan nasil anliyormus suyun az oldugunu?? Bence sadece kendi doktorunuzun soylediklerini dikkate alın