Nesli691 Prefour okudum rabbim gönlünüzden geceni sağlıkla hayırlı sekilde tez vakştte nasip etsin inşallah 🤲
Derya_gumus Prefour okudum RABBİM sanada hayırli evlatlar nasip etsin insallah sabirla bekle mutlaka olacaktir benimde kiz kardesimin 5 yil olmadi tek doktora gitme bikac doktora ayri gorun mutlaka biri gercek tedaviyi uyguluyor :)
Bernnnaaaa Prefour okudum canım Allah kabul etsin tez zamanda sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini
Prefour İşten çıkıp ancak telefonu elime alabildim ve bunca mesajlarınızı görünce o kadar duygulandım ki 🥲 Allah her birinizden razı olsun , çok teşekkür ederim , Allah sizleri iyi insanlarla karşılaştırsın daima 💕
Derya_gumus Prefour oda istanbulda yasiyor zaten istanbulda doktoru alaninda cidden iyi bir doktor isterseniz sizde bi muayene olun op.dr.seval taşdemir Instagram sayfasindan bi bak istiyosan drsevaltasdemir yaz cikar
Prefour Fatime07 amiiin , İnşallah , Allah razı olsun güzel sözleriniz öyle iyi hissettirdi ki :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla tez zamanda
Gulays Prefour okudum canım benim rabbim senin niyetinle birlikte dileyen isteyen bütün kadınların kucaklarini doldursun hayırla sağlıkla bol bereketle gelsinler yuvalariniza ins