Baby_loading Kızlar 11+1 haftalık hamileyim bugün ilk defa ilişki sonrası koyu pembe yoğun akıntı geldı bu durum normalmi? Böyle birşey başına gelen varmı? Yardımcı olursanız sevinirim:((
Afra_123 Baby_loading genelde ilk üç ay ilişki önermiyor doktorlar. Burda bı çoğu kişinin başına gelmistir. Bebeğin tutunması için ilaç verirler.
Nazlimom Baby_loading benimde kanama olmuştu doktora gitmiştim sizde gidin bence düşük önleyici iğne yapti ilişkiyi de yasaklamıştı
Baby_loading Yalnız ben Amerika’da yaşıyorum suan burası gece yarını beklememlazım doktorumu ariycam Teşekkür ederim
Baby_loading Afra_123 doktorum iliski yasak diye birsey soylemedi gebeligin basindan beri ayni doktor Hersey normaldi🤷🏻♀️
AliMeltem_2021 Düşük tehlikesi yoksa ilişkiyi yasaklamıyor doktorlar ben doğum yapana kadar ilişkimiz oldu hiç bir sorunda olmadı kanaman olduysa mutlaka doktora gitmelisin
Baby_loading AliMeltem_2021 acikcasi iliski icin bir sorun gormemisti doktorum, zaten kan olarak gelmedi pembe yogun akinti olarak geldi Neyse artik Insallah bir sorun yoktur
Afra_123 Baby_loading benimde ilişkiden sonra kanama oldu doktorum bana kese etrafında kan biriktiğinden dolayı kanama olmuş ilişkiye girme çocuğu düşürursun demişti.
Baby_loading Nazlimom düşük önleyici diye birşey malesef yok burda :( doktorların görüşü sağlıksızsa büdahale etmeye gerek yok diyor ilk aylarda, yalnız 7,8 ay daysa bebek yatış veriyorlar o zaman yardımcı oluyorlar burası malesef Türkiye gibi değil :(
drmeri ben de 9 bitti 10.haftaya girerken bu durumu yaşadım. gittim kanama alanı görülmedi. sanırım ilişkide güvenli bi pozisyon tercih etmemiştim o yüzden zorlanmayla kan geldi. dediğiniz gibi kan değil pembe akıntı ile karışık bir şeydi. ertesi gün gittik ilişki sıklığını azaltmamizi söyledi. ilk 3 4 ay dikkatli olmam gerektiğini söyledi. kanamaya alanı içeride olmadığı için korkmayın dedi. her ihtimale karşı gorunmeniz iyi olur doktora. bir de lekeyi takip edin uzun sürerse dikkatli olun inşallah. benim ilişki ardından 3 gün boyunca silindikçe peçeteye geliyordu.
Baby_loading drmeri çok teşekkür ederim canım, beni aydınlattığınız için gidicem dr bakalım inşallah sizin gibi birşey olmuştur 🤷🏻♀️