busraszgnl-21 Merhabalar 24. Haftasındayım üç gündür üstüne yattığım kolum tamamen uyuşuyor ve ciddi bir ağrı söz konusu bir süre de geçmiyor üstüne yatmadığım galde de uyuşuyor bazen bu durumum yaşayan var mı ne kadar sürüyor ?
Aysemeva0306 busraszgnl-21 kalsiyum eksikliğinden oluyor diye biliyorum benim de dudaklarım dilim uyuşuyordu kalsiyum kullanınca geçti. Yine doktoruna söyle o takviye yapar. Birde kalsiyum kullandım diye mi bilmiyorum ama kızım bir yaşında dişlerinin çoğunu çıkardı ve pek de sorun yaşamadık
busraszgnl-21 Melismelo evet araştırdım ödem damarlara baskı yapıyor muş galiba öyle yazıyor internette ama ne zaman geçer onu merak ettim çünkü gerçekten ağlatıcak kadar çok ağrı oluyor ben de üzerine yattığım kolum tamamen uyuşuyor mutlaka bir kolumun üzerine yatmak zorundayım düzde yatamıyorum tehlikeli olduğu için
busraszgnl-21 Aysemeva0306 çok teşekkür ediyorum umarım bende de ciddi birşey yoktur bugün kontrolümüz var ama ben yine de yaşayan var mı merak ettim yazdım kullanmadım hamileliğimde ilk gebeliğim de ama benim de kızım henüz yaşında değil on aylık ama sekiz tane dişi var 😍