Merhaba hanımlar bebeğim oldu erken oldu sabırsızdı malesef.
14 temmuzda gece suyum geldi ama ben tam bilmediğim için sıcak diye terliyorum sanıyorum gidip bir defa üzerimi değiştim oturdum tekrar ıslak küçük tualet gibi değil istemsiz geliyor evet dedim başlamış hemen haber verdim bizimkiler e hastaneye gittik açılmam vardı 5 cm hemen yatırdılar suyum bitmeden suni sancı verdiler açıklık hayla 5 cm olarak kaldı epidural normal doğum istiyorum dedim iğne vuruldu korktuğum için ama açılmam naptıysak aynı kaldı artık bebeğin kalp atışları yavaşlıyor dedi doktor çünkü baya bekledik suyum bitmişti çoktan sezeryan için sordular kabul ettim hemen 20 dakika içinde karar verip ameliyat a aldılar içeri girince o kadar çok korkuyorum ki iğneden bile korkarım çünkü. Sandalyeyi oturttular kapının önünden içeri aldılar uzandırdı orda bir hemşire beni anestezi uzmanı geldi ben çok heyecanlıyım ağlıyorum o sırada ya iğne uyuşturmazsa diye elimi tutanların istedim ani hareket yaparım diye ama iğne vuruldu hiçbir acı sızı yok korkmama rağmen ben bişey hissetmedim. Uzandırdılar ve doktor geldi ayağını kaldır dedi kaldıramadım artık uyuşmuşum bunu anladım önümü kapattılar ve başladılar el hareketlerini hissediyorum ama başka bişey yok ağrı sızı asla yok hemşire başımda duruyordu bir süre sorular soruyorum napıyorlar, dikiyorlarmı kesiyorlarmı diye ve o an doktor evet işte bu kadar dedi ve bir bebek sesi Allah ım iyiki tam uyumamışım da o anı görmüşüm diye ağlamaya başladım bağırarak bu benim bebeğim mi diye hemen aldılar erken doğum olduğu için küveze koklayamadım bile 😔ama olsun iyi olsun tek duam ağrılar ameliyattan 2 saat sonra oluyor biraz sert bir şekilde ama benim bugün 3.günüm pek berbat denecek kadar ağrım kalmadı. Allah ım evlatlarımızı bize bağışlasın sağ salim kucağımıza alalım hepimiz yanımda olmasa da annelik çok güzel kızlar 🥺❤️