Merhaba kızlar, bende bugun dogum yaptım 2ci bebegımdi. Kızımı ırmagı kucagıma aldım. Hamılelıkde nefes darlığı ve panik atak sorunları yasadım asırı streslı günler yasadık ve ailecek Allaha şükür bitti artık bütün stres. 2 ci sezaryen den korkanlar için yazıyorum özellikle asla korkmayın ben kendime zehir etmişim 9 ayı. Ilk kızımda zor olmamıştı ama bu kızımda sankı hersey daha kolay oldu. Sabah hastaneye geldık damar yolu el üzerinden açıldı ve hemsırenin eli o kadar hafıftiki koldan acılan kadar oldu hiç acımadı desem yeridir. Sonra nts ye baglandım ve 12 de alındım 50 dk durmusum. Ameliyat sırasında ameliyathane ekibi muhteşemdi. Devamlı konustu basındaki abla ve çok ilgilendiler. Sonda uyusyuktan sınra takıldı. Ve 50 dk çıktım kızımı görünce zaten bütün hersey gectı Allaha şükür. Sonra odaya geldım benı en çok yoran kısım uyusukluk 7 saat sürdü ve 7 saatin sonunda yürürken hala biraz vardı karıncalanma. Ameliyat sonrası karnımı kum torbası koydular ve alttan muayne edildim ovdular ama uyusukluk oldu için agrı acı olmadı his ediyorsunuz ama acı yok. Ilk kalkışta eşimden destek aldım kendım kalktım ve hiç zorluk yasamadım kalkış o kalkış halen ayaktayım gazım gec çıktı onu da çareyi buldum dömelir gibi durunca kolayca çıktı af edersiniz. Sütüm geldi oldu allaha şükür ılk gelen süt gelıyır sıkınca. Ama kan uyuşmazlığı oldu için ben mama verdim her emzirme sonrası. Kızım biraz huysuz nedense 3 kere kaka yaptı. 39 +1 de geldi spinal sezeryan ile ablası var 3 yasına tam 3 ay kaldı çok iyi karşıladı şükür sadece beni görünce biraz üzüldü oyle ameliyat öncesınde ve giderken çıkarken hiç kendımı koyvermedim sadece kızım bana dudak bükerek baktı için agladım giderken ben girince ameliyat a kapıya vurup annem nere gıttın ne işi var diye bağırmış. En zorlandım kısım sadece 6 7 saat yatakta yatmaktı onun dısında hiç bir sıkıntı yasamadkm kımin duası var üzerimde bılmıyorum ama Allah hiç korktum seyleri yasatmadı nerdeyse agrı acı olmadan dogum yaptım. Kızım suan koynumda uyuyor sorunlarıız olursa yazabildim kadar yazcam Allah izin verirse. Ben gıbı panik atak hastası 2 cı sezaryen olcak annelerin moralinizi yüksek tutun su gözle bakın hersey 1saat içinde bitecek .korona testı almadılar bu arada. Kızım hiç durmadan agladı bu vakte kadar kızlar 😔 halbuki kaka yaptı gazı çıktı vs