D-vitamini serap_bayram bende sizinle aynı haftadayim.Dr.bana pazartesi son dedi.sizin durumlar nasıl
serap_bayram D-vitamini Valla bugün biraz sancılıyım hafif ama ahududu yaprağı çayı içiyorum onun etkisi mi bilmiyorum ama hafiften vuruyor inşaAllah doğar biran önce sezeryan olmak istemiyorum kilom var çok kötü olurum çnkü biliyorum birde hassas bir cildim var bakalım hayırlısı hakkımzda sizde durumlar ne
derinnguney Oznrusk Olsun olsun acele etmeyin ben bi gazla hepsini bitirdim ama hiç acelesi yokmuş daha erken 🤗🤗
D-vitamini serap_bayram Benim doktorum pazartesi uyarı verdi .Ama şuanda hiç sancım ağrım vs yok ahududu çayını bende içiyorum ama tık yok bizde , Bende normal doğum için bekliyorum cumaya kadar dogmazsa dr.gel dedi bakalım inşallah sağlıkla gelirler
Ozgeeo @miroski_22 Benim de aynı sizin kız kaç kilo acaba cuma randevumuz var, minyon diyor doktor kilo alması için yiyorum bakalım umarım kilo almıştır , minyon olması önemli değil ama gelişim geriliği olabilir dedi o kafama takıldı
miroski_22 Ozgeeo 2200 gram 44 cm de boyu canım doktorum haftası ile uyumlu bir sorun yok dedi bana sizinki kaç kilo ki oyle dedi doktor
serap_bayram D-vitamini inşaAllah canım benim hala hafif hafif sancımlarım var ilkinde de çok sancım yoktu ama nişanım gelmişti bunda oda yok😁
Btl-Als Serife_ee Hiç alttan muaneye olmadm canım bebeğin kilosunuda bilmiyorum hiç denmedi daha bugün 36 haftalk oldum yarın gidecem bakalım nolcak
derinnguney Oznrusk ütü yıkama işleri bitti ufak tefek şeyler kaldı bana ait işte alt çamaşır depend göğüs ucu kremi vs kapanmadı yani daha çanta
D-vitamini serap_bayram En hayırlısı olsun bizim jcin canım .Bende hala tık yok .Cumayı bekliyoruz .Bakalim