demiroz Kocaeli körfez marmara hastanesinde doğum yapmış veya yapıcak olan varmıı? Deneyimleriniz neler
Kubraanne_ demiroz Leyla hanım var onu çok öneriyorlar bende bu ay ilk kontrole ona gidicem hastane değiştiriyorum memnun kalırsam eğer orda doğum düşünüyorum inşallah
Nilgunaksudizdar Bende Kocaeli Köseköy’de oturuyorum doğum İçin hastane araştırıyorum fiyat bilgin var mı canım
Meshra_15 Kubraanne_ bende Leyla hanıma gidiyorum haftaya doğumum var aramizlda var mi Leyla hanımla doğum yapan
Kubraanne_ Meshra_15 muayene ücretleri ve doğum fiyatı hakkında bilgin var mı acaba ne kadardan yapıyorlar 28 haftalığız bazı hastaneler 32 olmadan önce sözleşme sağlayamıyormuş
Meshra_15 Kubraanne_ 245 lira muayene ücreti doğum fiyatı geçen öğrendim unuttum ama 1 Ağustos itibariyle 1000 lira artcakti ama en fazla 6 bin
demiroz Kubraanne_ 240 muayene ücreti oda yeni zam geldi 4750 tl doğum 6 gün önce orda doğum yaptım tuncer eren doktorum
Meshra_15 demiroz valla. Ne zaman neye zam yapılıyor artık yetişemiyoruz ama ona rağmen fiyat gayet makul sezeryanmi olmustunuz