Yagmur-08 36+4 deyim bebeğimin kafası göğüs kafesime baskı yaptığından dolayı sağ tarafıma yatınca rahatlıyorum zararlı mı bilmiyorum ama bu şekilde ağrım hafifliyor sizler ne tarafa yatıyorsunuz bu haftalarda olanlar?
cgnduru Yagmur-08 hep sol diyorlar ama nasıl rahatsan öyle yatmalısın bende solda rahat ediyorum.. hala ters donmemismi bebisin
Yagmur-08 can9129 Sırt üstü nefesim daralıyor benimde bebiş baskı yapıyor miğdeme falan nasıl rahat ediyorsak öyle yatmalıyız tabi ☺️
MomSes can9129 ben de ya sadece sırt üstü rahat edebiliyorum 31 haftalığim. Sola yatinca belim çok ağrıyor
Hatice3558 Yagmur-08 Ben çok okuyup araştırıyorum illa sol diye kaide yok sadece daha sağlıklı deniyor zaten vücudun rahat ettiği pozisyona uyurken bile geçiyor nasıl rahat ediyorsan öyle yat ben öyle yapıyorum doktorlar sorun yok diyor
Yagmur-08 Hatice3558 Evet doğru diyorsun canım bende paylaşımdan sonra biraz internette araştırdım dediğin gibi nasıl rahat ediyorsak öyle yatılmalı yazıyor sağ ya da sol tarafımıza teşekkür ederim 🙏🏻
Merve201119 Yagmur-08 sağ tarafıma yatardım hep öyle rahat ederdim iki oglumdada hiç sola yatamadım simdide 20 haftalik hamileyim yine aynı şekil sagda yatıyorum asla sola yatınca uyuyamiyorum