Sibelu Haftada 3500 kg olduğunu öğrendim. Şu an 39. Haftadayım sancım vs hiç bir şeyim yok büyümeye devam ediyor yani🤰🏻 Doktorumuz 40. Haftaya kadar beklenirse sezeryen öneririz dedi. Yarın doktor kontrolümüz var. Sizce ne yapmalı, 2 hafta içinde 4 kg olmuş geçmiştir diye düşünüyorum. Müdahale edip normal doğumu suni sancı ile başlatmalı mı? Yoksa hiç uğraşmadan 40. Haftada sezeryen mi 4 kg normal doğum olur mu, tecrübeli anneler yazar mı :(
Yigitegeninannesi Sibelu şuan bizde de aynı durum gibi 37+4 deyim bebeğim 3.800 kilo doktor bu hafta da kendi sancim gelmezse kanala girmezse sezeryan dedi bence de beklemenin bir anlamı yok 4 kilodan sonra vajina kesisi olucak yani nasıl doğacak bu çocuk
goktugunannesii Sibelu 5 buçuk kilo ve 6 kilo doğum yapan biliyorum bu doktorların sezaryen merakı nedir anlamış değilim…
rizelipek Kız eskiden sezaryen mi varmış diyecemde 🤣🤣🤣🤣🤣 yani çatılar kemik yapıları müsaitse 4200 - 4500 gördüm ben çıkarannnn ama maşallah bebekler ne güzel kilo almış
Nurcantas65 Kayınvalidem 7 kilo doğurmuş kaynimi hemde normal,helal diyorum bende kadına biz daha 3 un 5 in hesabını yapalım 🙄😂
Nurcantas65 Padfoot valla onu bilemicem artık ama herkes 7 diyor Van’da doğum yapmis 11 çocuk doğurmuş bu arada bence çıkarmıştır 😂