Recepseren Anneler hastaneden çıkarken bebeğinizi neye yaptırdınız? Pusete mi yatarsam yeni doğan yatağı gib adını unuttum😅 ona mı yatırsam
Meryy69 Recepseren geçenlerde pusetsiz hastane çıkış vermiyor gibi bişe okudum ama tabi doğruluk payını bilemiyorum ben nasip olursa pusete koyacağım
Yesim Recepseren port bebe demek istediniz sanırım🤣 arabayla döneceğimiz için bende puset kullanacağım 💜
Bayancorek Recepseren Portbebe güvenli gelmiyor araba yolculuğu için, puset tercih ettim o yüzden direk.
Nazlimom Recepseren biz pusetle cıktık hastaneden hemde bebek arabasına oturtuluyor arabada da puset daha kullanıslı oluyor
Gzdt Meryy69 ben ana kucağı aldım bende bi akrabamızdan öle bişey duydum ama hastane nasıl çıkarıcağımıza nasıl karışıyor onu anlamadım
Recepseren Yesim ay evet port bebe Allah razı olsun😂😂 bizde arabayla dönücez1 2 saatlik bi yol olacak
Yesim Recepseren benim de 2 saatlik yolum var bir numaram da da puset tercih etmiştim eve gelene kadar uyumuştu içinde iki numaram da puset tercih edicem size de fikir olur 💜
[silindi] Recepseren valla travel sistem bebek arabasi aldik. Pusetini hastane cikisi arabayla donecegimiz icin yanimiza alacagiz. Portbebesi de var ilerisi icin :D mis…