Öncelikle sonunda 17.08.2022 günü 40+4 de prensesime kavuştum 💕 16 sı gece sancılarım başladı ama öyle çok sık değildi bende kimseye bişey demedim ama gece sürekli tuvalete kalktım yürüdüm falan sabaha kadar dayandım. Sabah 9 da bir kalktım kanamam gelmiş 2 gün öncede nişanım gelmişti ama bu sefer daha koyu kanamam oldu eşimi kaldırdım duşa falan girdim hazırlandım saat 10 da hastanedeydik nst çatı muayenesi derken doktorlar pelviks kemiğin dar normal doğum olmaz çatı dar demişti ama o gün bir baktılar 3 cm açıklık var bir şansımızı deneyelim dediler ama yine sancım falan hiç yoktu saat 11 de yatış yaptım suni sancıya başladık o kadar korkuyordum ki suni sancıdan anlatılanlardan dolayı ama hiç korktuğum gibi çıkmadı saat 12.30 gibi 5 cm açıklığım oldu o arada sancıyı kestiler annemle eşimle yürüyüş yapmamı istedi doktorum saat 1.30 gibi tekrar başladık suni sancıya 2.30 da kızım kucağımdaydı hiç korkulduğu gibi değildi çok şükür şimdi kızım 2 günlük oldu yanımda yatıyor herkese nasip olsun inşallah 💕😘🙏