Oelrlrkmemdmd Trimister De kendimi çok rahatlamış hissediyordum enerjim yerindeydiii şimdi bu 3. Ye geçtim inanılmaz halsizlik hiç bişey yapma isteği. Yok içimde kolumu bile kaldırasım yok sizde öyle misinizzz. İnstgramda görüyorum hamileler oradan oraya geziyorlar onlara nerden geliyor bu enerjiiii
Kbra52 Oelrlrkmemdmd bende 3 terim bazen çok halsiz oluyorum bazen de enerjim çok yüksek oluyor eve hiç girmeden sürekli gezmek istyorum bazen tüm evi tek başıma temizlerken bazen de mutfağı toplayamıyorum😁
Ozge Oelrlrkmemdmd 3gün sonra doğuruyorum hala şuraya mı gitsek diyorum. 😂 Ama eskisi gibi değilim minik adımlarla penguen edasıyla yürüyorum. 🙈
CansuDRY Oelrlrkmemdmd Ben de aynıyım ama yaşıma bağlıyorum. 9 yaşındaki kızım da yazın sıcağında doğmuştu. Seke seke geziyordum her yerde. Çok hareketliydim. 30 yaşından sonra hamilelik zor.
Oelrlrkmemdmd Yesim evet işte sanki onlar hiç ağırlaşmamış gibi geziyor bazen vitaminlerimi unutuyorum acaba ondan mı böyleyim diyorum ama içtiğimde de aynıyımmm
Oelrlrkmemdmd Kbra52 senim yine iyi arada geliyormuş enerji ben mutfağı zor topluyorum artık kendime de kızıyorum tembelleştimmm diye
Oelrlrkmemdmd Ozge Ooo harika gelmiş zamanın son günler tadını çıkar ben hiç bi yere gidemem evde şort atlet misss gibi yatıyorum😃
Oelrlrkmemdmd CansuDRY Evetttt bunu bi arkadaşımda demişti bende 30 ama ilk bebiş ondan agır oluyorum sanırım arkadaş 19 da doğurdu bi hareket bi hareket her yeri geziyordu