Deletedmom73711 Gamzetrkn Günde 2-3 sefer bazen daha fazla tahminen 5-10 dk arası sürüyor o an anne refleksiyle “oy anası kurban hıçkırık mı tutmuş oğlumu, kurban olduğum” diye hüzünlü bir sesle seviyorum karnımı😂😂
Regina16 Gamzetrkn ben 30. Haftalardan sonra hissetmeye basladim. Ortalama 5 dk filan suruyor genelde de gunde 1 kez oluyor. Bazen 2 kez oldugu da oluyor.
Bsrabzks Gamzetrkn bende 33+1 deyim ama hiç hissetmiyorum neden acaba ya da ben mi anlamıyorum acaba 🥲
xxx78 Kalp atisi gibi tik tik tik😊👌🤞 ilk oglumda boyleydi cok uzun surerdi hickiriklari yazik yaa ta ben rahatsiz oluyorum
Gamzetrkn Deletedmom73711 sizin hıçkırıklar devam mı ☺️ Benim günde 3 4 kez olmaya başladı normal mi acaba
Gamzetrkn benimmdunyamm kaçıncı haftasınız. Benimde son zamanlarda sıklaştı o yüzden korktum acaba solunumla ilgili sıkıntı mı var diye
motherofcats 10 dakika falan sürüyor 26.haftadan beri hissediyorum şuan 29 olucaz hıçkırık tutunca aşırı hareketleniyor
elifuslu1002 Bsrabzks yani normaldir bence ya sen hıçkırık olarak düşünmüyorsun dur ya da hissede biteceğin kadar kuvvetli değildir 29+1 deyim ben hissediyorum ama benim hissedildiğim gibi hıçkırık değildir belki de endişelenme bence
Zisanince Gamzetrkn ben gayet net hissediyorum 34+2 pıt pıt zıplıyor karnım ayy bi değişik oluyor içim
elifuslu1002 Gamzetrkn 10 15 civarı falan sürüyor günde 3 4 belki daha fazla da oluyor yani bıt bıt vuruyormus gibi 10 dk rahat sürüyor yani
elifuslu1002 Bsrabzks ya tabiki öyle kaçıncı haftadasin sen ben hareketlerini hissetmeye başladığıma hıçkırık olup olmadığını hissede biliyordum şuan daha net yani