Gamze_toydemir melekzehra Ya benimde ilkim 36+2 haftalik bende hiç hissetmedim sanki normal mi hickirmamasi acaba
Twinmommm melekzehra Her gebelikte hissedilecek diye birşey yokmuş canım içiniz rahat olsun hareket ediyorsa problem yok 😇
Btlsa melekzehra ben 34. Haftanın sonunda hissettim ilk kez o zamana kadar ben de hep hıçkırıyor diyenleri duydukça endişeleniyordum siz de iki haftaya hissedersiniz bence çocuk baya büyümüş olcak
Twinmommm Gamze_toydemir Normal canım herkes hissedecek diye birşey yok bazı anneler hiç hissetmezmiş bende hissetmedim hala 31 haftalığız şuan
Gamze_toydemir Twinmommm Tesekkur ederim valla içimi rahatlattı yoksa bende sorardım doktora insan biraz endişeleniyor
minikoglummm Hıçkırma ve diğer hareketler arasında ki fark nasıl oluyor ki nasıl diyebiliriz şimdi hıçkırdı diye?
Oztrkkubra minikoglummm hıçkırık pıt pıt diye atıyor aynı yerde ve sürekli bi 3 5 dakika sürüyor ritmik olarak hareket tek seferlik oluyor ama hıçkırık kalp atışı gibi 😌
Merii45 Ruveyda_baskapan şuan ben bebişin hıçkırığından yatamıyorum desem yeridir aynı bölgede sürekli pıt pıt diye kalp atışı gibi bişi atıyor 36 haftalığım çok net hissediyorum ve uyutmuyor 😂😂😂