Ecemmsavas Kızlarrr sizce hastane çantamı hangi hafta da hazırlayayım şu an 33+6 haftalığız oğlum ile en uygun hafta hangisi hangi haftada hazırlamalıyım
Canpolat Ecemmsavas bende 33 deyim bugün çarşaflarını kendi pijamamı falan yıkadım yarın bebeğin kıyafetlerini sabah yıkayıp öğleden sonra ütülicem hemen hazırlayıp koyarım ya 🙂Ağırlaştım çünkü daha yapamam
Mubufe Ecemmsavas bende 32 deyim yıkayıp ütüledim dolabına yerleştirdim ama daha çanta hazırlamadım bi kaç eksiğimiz var oğlum erken doğdu 34 te ondan hazır olsun istiyorum çantayı
mhmmddgc Ecemmsavas 34+4üm çantayı dün hazırladım bitti. Kızımın diğer kıyafetleri kaldı onlarıda yarın halletmeye çalışıcam. Çünkü evde 1 tane daha afacanım var onunla yapmak zor oluyor
Suna21 Bende 30 haftalığım daha hiç birsey yıkanmadı rv temizlenmedi yapasım var ama Antalya sıcagı engelliyor
Ecemmsavas Suna21 bence başla çünkü git gide zor olur benim oğlumun eksiği kalmadı da ben kendime lohusa takımı tacı terliği duruyor birde depend almam gerekiyor kendime eksiğim var yani
ipekayverdi Ben 32′de hepsini yıkadım ütüledim ama çantasını daha yeni yani 37+6′ da kapattım.😅Her şeyini yapmıştım bir çantaya koymak kalmıştı. Doğurmadan yapsam iyi olur artık dedim.🤭
Ecemmsavas Suna21 daha hiç birşey koymadım bugün 34 haftalık olduk Allah’ın izniyle başlayacağım artık sora sora koyacağım ne gerekiyorsa ilk gebeliğim olduğu için hiç bir tecrübem yoktur maalesef 🤔♥️