sinemkarakuzu Kızlar 5+3 gebeyim kesemizde gorundu az once acık kırmızı ve kahve renginde lekelenme geldi normal mi korkuyorum
Adeninannesiii sinemkarakuzu yerleşme kanaması diyorlar genelde endişe etmeyin ama doktorunuza bilgi verseniz daha iyi olur
Talihimyokbahtimkara sinemkarakuzu Hayır normal değil kuzum sakin kal ama hemen bi doktora git mutlaka kırmızı rengi gebelikte normal bulmuyor doktorlar
bayanukuslu sinemkarakuzu bi acile gitsen iyi olur canım. Kanamanın rengi şekli her türlü skıntılı bi duruma neden olabilir. Gecikmeden acile gitmelisin
glshaydmr sinemkarakuzu canım merhaba bende de olmuştu o panik yapmana gerek yok doktoruna da danış istiyorsan için rahat etsin
Aysnr11 sinemkarakuzu Normal olmaya bilir her ihtimale karşı acile gidin en azından belki ilaç iğne falan verirler geçmiş olsun inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız 🙏🏻
sinemkarakuzu Doktorumla konuştum az once yerleşme olabilir ama sen yinede takipte kal ona gore sabahtan bana gelebilirsin dedi ve aşırı iştahım kesik sadece sabah yiyorum ve gece yatmadan önce onun dısında yemek yiyemiyoeum yediklerim bile zorla
Aleynaceyhannnn sinemkarakuzu Benim de neredeyse 2 hafta kadar lekelenmem oldu hem progestan kullandım hem de haftada 1 kez iğne yapıldı ama allaha şükür şu an gayet sağlıklıyız
YaSeEeeee sinemkarakuzu Acile gitmelisin canım bunun 2 sebebi olabilir ya düşük yada yerleşme kanamasıdır ama panik yapma bu haftalarda normal derler