Arzussshh Kızlar 39+5 oluyorum yarın bugün kontrole gittim devlete , 3 gün sonra gel 40 haftalık olunca kontrole dedi sancı yok açılma yok anlar sizce 40 hafta dolunca yatış falan mı yapar yoksa rutin kontrol için mi çağırdı var mı yaşayan bu durumu 🤦♀️
EmineDefneGokce Arzussshh bence doktorlar doğurtmak istemiyor değil de senin bebiş gelmek istemiyor 🥰 39+5 te kontrolüm vardı ne sancı ne açılma hiçbişeyim yoktu. 2 gün sonra gel dedi ama gitmedim Nedeeen çünkü 39+6 da birden sancım geldi doğurdum 😂😂😂
Sevk123 Arzussshh 40 haftalık oldum hala bir belirti yok ve alttan muayenede yapmadılar 😂 yapsalar belki tetikler ama yok beklemedeyiz
Aysegulsayhar Arzussshh of şu devlet hastanelerin ilgisizliği adamı delirtir silah zoruyla oturuyorlar o koltuğa Ya 😡
Arzussshh EmineDefneGokce amaaaan amaaannn ne güzel bir cevap bu vallahi inşallah dedim bir an 😂 şuan okadar hareketli ki hiç gelmez Yani bir gün sonra boşa heveslenmiyim sanki 30 haftalık bebek gibi hareketleri 😂
caysmom EmineDefneGokce 39+6 ım şu an. Rahmime adet ağrısı gibi ağrı giriyor düzenli 7-8 dk bir ama can yakmıyor yani kasılma gibi. Doğum başlıyor mu ne kadar daha beklemeliyim bilemedim, nişan ya da su gelmedi
ozlem_d EmineDefneGokce ya ne güzel sancı için bir şey yaptınız mı ben de 39 oldum ne acilma ne sancı :(
EmineDefneGokce Arzussshh ben ümidimi kestim babamı çağırdım sezaryen tarihi almaya gidelim dedim . Babam geldi kahvaltı yaparken ıslaklık hissettim lavaboya gittim nişan 😂 akşamına doğurdum kıııııız birden bire oldu anlamadım hiç
EmineDefneGokce Sevk123 aaa neden yapmadılar benim 39+5 te yaptılar ertesi gün doğum oldu galiba tetikledi
Arzussshh Aysegulsayhar birde bağırsak hastasıyım bağırsaklarım ağrıyor bebek büyüdü diyorum birşey olmaz diyorlar 🤦♀️
Aysegulsayhar Arzussshh çok ilgisiz ya böbrek ağrım vardı normal dedi hiçbir test yapılmafı 1 hafta boyunca hastane değiştirdim ilaç yazıldı
EmineDefneGokce caysmom sancınız başlamış 🥰 benimde ilk sancılarım adet sancısıyla aynıydı hastaneye gittim suni sancıdan sonra belden vurdu sancı
Arzussshh caysmom zaten nişan ve su herkesde gelmiyor canım benim tam doğum esnasında gelmişti oğlumda . Su ve nişan geldi 10 dakika içinde doğurmuştum Allah kolaylık versin sana da bir sancı da kurtul inşallah
caysmom EmineDefneGokce Saat 2 de geldim yatışım yapıldı yat dinlen dediler sabah doktor kontrol edecek ara ara geliyor yine kasılmalarım. Her şey yolunda gider inşallah kolaylıkla atlatırım 🙏🏼
Yigitegeninannesi Benim bebeğim 37 +3 de 2 hafta onde giderek 3.800 kilo birkaç güne 4 kilo olucak doktor bu hafta da beklicez dedi kendi samcin gelmezse kanala girmezse sezeryan olacakmışım var mı aynı durumu yaşayan
caysmom Yigitegeninannesi 4 buçuk kiloya kadar yolu var diye biliyorum ama en doğru doktorun yönlendirir canım. ikiniz içinde en sağlıklısı nasılsa öyle olsun
caysmom Arzussshh yatışım yapıldı şimdi canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için 🙏🏼 Sabah doktor kontrol edecek biraz açılmam varmış dinleniyorum şimdi
Elinanur caysmom Yaaa inşeAllah bir avazda dogurursun canim Allah kolay doğum nasib etsin sana inşeAllah Amin🤲🏻 yazrasin yine bebişim geldi diye😍
Yigitegeninannesi caysmom ben sorun etmiyorum bir gün evvel bitsin istiyorum o kadar ağrıyor ki kasiklarim vajinam ağırlıkta karnımda yirtilmadik yer kalmadı