Umay255 girl_boy_annesi kız ne bilim adam %90 dedi sonra heran döner kız olur diyince bugün net pipiyi gördüm hahaaa 🤣🤣🤣
Ilkhayat Umay255 kaç haftalık bide ben net öğrenseydim benimkinin kafası bu kadar değil biraz daha küçük
Gizem2424 Busramhr bende anlamıyorum millet kafasından bedenın bilmem neresınden anlıoo ben bos bakıyırum
Ilkhayat Busramhr erkek biraz daha iri oluyor kafa yapısı kemikleri birde yarışları hep sırt üstü benim ilkim erkekti her gittiğimde böyle yatardı pipisini açardı hemen ama bu bebeğim bacaklarını hiç oynatmıyor kapalı kutu 🙃
TinyBabys Umay255 sağlıkla gelsin bebiş, benim bebeğimin ultrason görüntüsüne çok benziyor. Bende sürekli kız ve erkek bebeklerin görüntüleriyle karşılaştırıyorum. Çok merak ediyorum 🙈😊
Busramhr Gizem2424 https://resimyukle.io/r/wGHeAwT4Uu Daha önce başka postta sordum ama birde burdan baksınlar bakalım anlayanlar bana 😀gerçi biz daha 8 haftalığız qma
2erkeksnnesi Sermec27 ya merhaba bana da keseye göre tahmin yapabilir misiniz rica etsem sallasanız BİLE olur 😂😂😂🙈