Hanzademerve Selam kızlar 33 haftalık hamileyim corona oldum boğazım ağrıyor burnum akıyo, sırtım ağrıyor İlaç içemem, tavsiye edebiliceğinz birşey var mı , bebeğime bişi olur mu çok korkuyorum ya 😭
tazebiranne_hg04 Hanzademerve ıhlamur ve nane limon günde birisinden sadece 1 bardak ve çok kötü olursanız parol kullanın
EsraBaykara Hanzademerve kadın doğum doktorunuza söylemelisiniz. Bende ciddiye almayarak 2 gün önce test verdim aynı şikayetletden. Dün pozitif çıktı. Doktorum kan sulandırıcı iğne yazdı. Bebeğe kan akımında problem olmaması için. Parol dışında ilaç vermiyorlar.
Mir03 Hanzademerve Geçmiş olsun 31 haftalım gebeyim bende yeni atlattım bugün karantinamın son günüydü,nane limon ve parolla ayakta durabildim çok zor geçti ama geçti çok şükür..😪
EsraBaykara Hanzademerve hayır herşeyi kullanamıyoruz doktorun önermesi lazım. Gidecek yada ulaşacak durumda değilseniz limon-vişne kanı sulandıran gıdaları tüketin hergün. İlçe sağlık arar sizi de, sorun kesin. Gebelikte pıhtı oluşma durumu tehlikeli çünkü.
yayannesi Bende koronayım hemen doktoruma sordum bol sıvı tüketmemi ve c vitaminli gıdalar yememi söyledi ateş önemliymiş ateş yükselirse acile git dedi ve sanirim pıhtı ihtimaline karşı sürekli yatarak geçirme harekette et dedi. Sabah akşam parol içebileceğimide söyledi ama benim ağrılarım şuan için dayanılmaz değil içmedim. Ateş önemli olduğu için eşim sabaha kadar ateşimi kontrol etti bu şekilde atlatmaya çalışıyoruz Allah tüm hastalara şifa versin yavrularımızın sağlıgı Allaha emanet.