Bayancorek Srfe Reflü yatağı tercih ettim. Reflüsü olsa da olmasa da gerekli bence. Salonda vs. onda yatırmayı düşünüyorum, kusma durumu açısından da gerekli. Ayrıca babynestler yumuşak olduğu için önerilmiyor ; yumuşak zeminde yatmamaları gerekiyor. O yüzden hiç düşünmedim almayı bile.
btlbsr Srfe reflü yatağı önemli. Babynest de direk koltuğun üzerine koymaktansa babynestde daha rahat olur diye düşünüyorum ama gerekli gereksiz olarak reflü şart babynest olsa da olur olmasada diyorum
mayis13 Reflü yatağı hayat kurtarıyor yani benim bebeğim gece falan çok kusuyordu o yüzden reflü yatağında yatırıyordum . Kesinlikle alınması gereken bir ürün. Babynesti ise salonda vs kullanıyordum işe yarıyor ama olmasa olur gibi
Srfe Bayancorek anladm onu duymamıştım ☺️ Aslında annem penye puset ördü bir nevi babynest gibi oda içersinde vs yanmda olurken reflü yatağı şart söylenilen gibi bir araştıraym teşekkürler🌸
Srfe btlbsr annem penye puset ördü aslında koltuk üzernde dışarda vs için ama reflü yastıgı şart görünüyor ☺️
Melike Srfe Reflü yatağı elim ayağım olmustu. Bebeğim gazlıydı kiraz çekirdekli olanını kullandım faydasını da gördüm. Gece yatarken kusar falan diye çok korkardım kafam rahat şekilde uyudum en azından
Bayancorek Srfe Eğimli olması önemli zaten o nedenle reflü yatağı önemli. Annenizin ördüğü de düzdür muhtemelen. E bebekten aldım bende, her bütçeye uygun var ayrıca, almayı düşünürseniz oraya bakın isterseniz. 🙏🏼
Srfe Bayancorek evet o duz , koltuk ve dışarı ıcın genelde braz da 😌 reflu yatagına bakacagm teşekkürler 🌸
Seyma0323 Bayancorek canim ben anne yani park yatağıda almaya düşünüyorum ve onun zaten yatağı var o reflü yatağı normal üzerinemi koymam gerekiyor
1234momsss Srfe baby nesti ben cok kullandım arabada piknikte yatak üzerinde küçük bebekler için çok kullanışlı