_eliiff Son adet tarihime göre 7+4 bugün ama bugün doktor kontrolünde ultrasonda 6+5’le uyumlu çıktı bu durumu yaşayanınız var mı aranızda hanımlar
miroski_22 _eliiff ilk başlarda benimde 1 hafta geride gidiyordu canım 15. 16. Haftalarımda 2 3 gün önce geçti bebegim şuanda da 33+6 haftalık hamileyim ama ultrasona gore 34+5 1 hafta önde ilerliyor gelişimi yani sorun etme mutlaka yakalıyorlar ilerleyen haftalarda😊
Flyderndkk _eliiff adetlerin düzenli miydi? Bana da 6 gün gerilik dedi ama adetlerimde düzenlidir onun stresini yaşıyorum
Haticegg _eliiff kalp atışı duysanız sorun değil, ilerleyen haftalarda yakalar günlerini içinizi ferah tutun
_eliiff han_tme1 han_tme1 banada öyledir dedi doktorum ama yinede kafama takıldı sorayım dedim geç döllenme normal bir şey herhalde 😊
_eliiff Flyderndkk ev Flyderndkk evet baya düzenliydi ama canımızı sıkacak bir şey değilmiş sizde canınızı sıkmayın hiç
Flyderndkk _eliiff ya mesajınıza o kadar sevindim ki :) inşallah bende kalp atışını durabilirim. Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız 🥰🤲
1erkekkannesiiii _eliiff evet bende yaşadım 7 haftayken öğrendim, 9 haftada tekrar gittim ama 8 haftalık göründü. Korktum ama sorun yokmuş adet tarihini revize ettik. Kalp atışını duyunca da korkum gitti zaten. Korkmayın sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle
_eliiff Flyderndkk amin inşallah canım benim hayırlısıyla sağlıcakla kavuşalım inşallah bebişlerimize 🤲🏻🥰