Masumanneinci Bebek battaniyesi alacağım önerilerinizi alabilir miyim ilk çocuğum nasıl bir şey alacağımı bilemiyorum el atın canlar 🙂
Deletedmom83940 Masumanneinci bende iki tane kalın battaniye var bi tanesini kendim yaptım alize puffy diye ip var elle örebiliyorsun geri kalanını da müslin battaniye al
tazebiranne_hg04 Masumanneinci müslin battaniyeler çok kullanışlı oluyor pazen battaniye de öyle mutlaka 2-3 tanede kalın battaniyesi olsun
esradgn123 Masumanneinci Polar battaniye aldım lcw home dan 50 TL ye 😊 Ayrıca nohut penye ve müslin de aldım
Deletedmom52620 Masumanneinci birtane kalın 2 tane penye 1 tane nohut 1 tane de polar alabilirsin ben uygun gördükçe de almıştım sınır belirlemedim şuan onlarla birde güzel örgülü tarz almıştım gezmeye dışarıya gidince üstünü örterim diye
Deletedmom52620 Masumanneinci a101 e gelmişti o zamanlar 2 tane almıştım çok güzeldi birtane de poları vardı. Kalın battaniyeyi de bir bebe mağazasından aldım o örgü ve nohutu gibi enucuzbebekmarketi var oradan aldım.
HilalEyce Masumanneinci Bir nohut battaniye aldım (Özdilek) Bir penye battaniye aldım (polo u.s hastane çıkışının içindeki var) Bir tane de görümcem örgü battaniye yaptırmış o var.