Haticegg Ayyy maşallahh 🙏🙏 yarın doktora gidicem çok stresliyim, haftamla uyumsuz çıktı geçen hafta 7+2 olmam gerekirken 5+5 çıktım, doktorum çok umutsuz konuştu, salı tekrar gel dedi 6+3 olucam
Deletedmom8373 Canım benim geç de duyabilirsin erken de 5. Haftada duyan da var 9. Haftada duyan da bu kişiden ve bebekten bebeğe değişir. Belki geç döllenmiştir doktorların huyu insanları kötüye hazırlamak. Strese sokma kendini inşallah duyarsın bütün dualarım seninle 🙏
Haticegg Çok teşekür ederim, Allah bin kere razı olsun, içimde çok güzel hisler var, hissediyorum biliyorum orda var annee üzülme der gibi hissediyorum, ama doktor benim tüm morelimi bitirdi
Deletedmom_12 Haticegg evet 6 hafta icinde duydum ama Yeni atmaya baslamisti cok kuvvetli degildi ilk duydugumda 90 du korkma yavas atiyor fLan derse cok normal 6 hafta icinde falann
Canancndn Haticegg yukarda bi arkadaşın dediği gibi kötüyü de söylemek zorunda kalıyolar. Erkende gitmemek lazım hemen görünmüyo kese. Ben 6 da gittim keseyi gördük kalp atışını gördük ama o kadar minikti ki burda bebek nerde olduk. 7 de duyduk kalp atışını
Haticegg Canancndn normalde benim hesabıma göre 7+4 dü, bi gittik kese 5+5 göründü o yüzden 4 gün bekleyip gidicem ama 4 yıl yaşlandım
Canancndn Haticegg yok yok öyle düşünmeyin benimde 4 5 gün kadar geriden geliyodu 9. Haftada mı ne düzeldi. O kadar çok vitamin bnzeri şey alıyoruz ki tamamlar. Geriden gelse bile birsürü bebek öyle olabiliyomuş. Bi de hiç birimizin ilerleyen haftalarda geride kalmıycağının garantisi yok
Haticegg Çok şükür duydum bugün kalp atışlarını, hepinize çok teşekür ederim bana çok morel verdiniz 💜💜💜
Rmsc Haticegg çok şükür canım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin rabbim 🤲 banada dualarinda her verirmisin cuma günü kalp atışını dinlemeye gideceğiz Allah nasip ederse😔