poyrazvearya Kızlar Uygulamaya göre yarın 8 haftalık olmam lazım bugün doktor 7 hafta iki günlük dedi anlamadım bir fikri olan var mı
poyrazvearya aylinpalaa benim zamanımda kahverengi akıntı ve kasık ağrınız var mıydı çok yeniyim hiç bir şey bilmiyorum 🥲
aylinpalaa poyrazvearya kahverengi akıntım yoktu ama adet sancısı gibi sancım oluyordu yerleşme ağrısı oluyor. Doktorunuza kahverengi akıntınızı söylemeyi unutmayın 😊
poyrazvearya aylinpalaa doktora sıra bulamadım korkuyorum akıntı hamilelikte olur diyorlar ama bilmiyorum işte umarım her şey yolundadır🫶🏻
poyrazvearya hayallliiim ya kime sorsam yok diyor korktum bende günlük ped takıyorum yoğun değil ama geliyor yani
hayallliiim poyrazvearya canım tam haftası 9. Haftada netleşt mesela benim 2 hafta önce 5 gün geriden dedi bgun 4 çıktı ama 9 haftada olan ölçüm daha net dedi
hayallliiim poyrazvearya poyrazvearya benimde Mart’ta kürtaj oldum o zaman bu program sayesinde az tecrübelendim azda doktora git gel korkma bi sorun olursa sor canım herkes hemen yardımcı olur ama hemen en kötüyü söyleyen de olabiliyor onlarıda takma çok ama doktor takibinde ol muhakkak