Nazlican46 Henüz cinsiyeti belli olmadı ama bunu hissedipte çıkan anneler varmı yani siz hiç ben bunu hissediyordum deyipte çıkan oldumu yoksa yanildinizmi ben erkek hissediyorum ama yanilicakmisim gibide geliyor 😂
Fatma-onal Nazlican46 ben hamile olduğumu öğrendiğim gün içime kız doğdu cinsiyeti öğrenmeye giderken balon patlatırken bile heyecanım yoktu çünkü kız biliyorum diyordum herkese ki kız çıktı dünyalar benim oldu 🥰
Gamzesaa Nazlican46 ben hep erkek istiyordum ama hiç bişey hissetmedim hamilelik boyunca ama herkes oğlun olacak diyordu hiç kız diyen olmamıştı onlar benden iyi biliyormuş 😂
Nazlican46 Merveclnk bende erkek hissediyorum ama kız olacak diyor icimden bir ses aileden herkes de erkek diyor bilemedim
Nazlican46 Gamzesaa şuan aynı şey bende de var herkes erkek diyor ama ben bilemiyorum hala ne olacak 😂
Merveclnk Nazlican46 işte aslında başta bisey hissediyoruz ya her kafadan ses çıkınca karışıyor kafamız belki de ilk ne hissediyorsak o 😊
Bayancorek Nazlican46 En başından beri benim hissettiğim çıktı. Herkes kız olacak diyordu, hurafeler vs. yaptılar. Hayır oğlum olacak diyordum bende ; oğlum oluyor benim hislerim doğru çıktı çok şükür. 🌸🤗
Btl7 Nazlican46 erkek hissediyordum hatta rüya görüyordum çevremdeki herkeste öyle diyordu belirtilerde öyleydi amaaaaa bi prenses geliyormuş 🥰😍 şimdi kız olduğunu düşünmek aşırı güzel 😇
Semrasular Nazlican46 evlendiğim günden beri erkek hissettim hamile kaldım cinsiyet öğrenmeden erkek kıyafetleri aldım ve erkek oldu 😁
Gamzesaa gulsahh1998 bende rüya görmüştüm ama kız üzerine kıvırcık saçlı esmer çok guzel bi kız çocuğu beni çağırıyordu 😂 dedim biri kesin kız ama erkek çıktı 😂
gulsahh1998 Bana ilk doktor erkek dedi trıbe girdim ama içimde hep bir kız vardı ruyamda da görmüştüm aylar sonra kız olduğunu ögrendim 1 ay sonra dogum var 🥰 kız erkek fark etmez saglıkla gelsinlerde 💓