bircicekannesii alah bildiği gibi yapsın lensinohu sen emzik veriyosan dene o zamn biraz daha yada emzik falan verme ni gün boyunca ağladıgında memeni ver almıyosa cay kaşığıyla bi iki besle sonra yine memeni ver bakim napcak ben red yaptıgında hiç bisey vermedim o Dr brawsın biberonunu kullandım sonra acıkınca mememi verdim agzına ensesinden bastırdım kendini geri çekmesin diye zorlamayla alıştı anlayacağın benimki sende dene futbol tutuşumu ne dşyolar sağ memedeyse sağ elinle memeyi hamburger gibi Turcan burnundan aşağı sürterek agzını acmasını beklicen acınca yine yukardan asagı ver memeyi sol elinle de bebeğin ensesinden tut yanında kim varsa oda destek versin tutarken cok sabretmek gerek sinirlenir sen onlarda anlıyo birde oku memeni verirken ben bismillahi ya şafi diye sesli tekrarlaya tekrarlaya emzirmeye ugrasıyodum nazardanda emmiyolar ayrıca emziği hangi marka kullanıyorsun ben ilk eee babynin damaklısını aldım baktım onu emiyo beni emmiyo avente gectim hemen Air soft damaksıza