EminNur Merhabalar 7+2 bugun kalp atısı için gittik ama doktor kalp atısının yavas oldugunu hafta olarak6 hafta ile uyumlu olduğunu, yüksek ihtimalle düşük olacagını söyledi. Kanamam falan olmadı hiç. Bu durumu yaşayanlar varsa yardımcı olabilir misiniz?
Deletedmom_13 EminNur kurtaj olduysanız, kesinlikle genetik test ve pihtilasma testi vermenizi öneririm bu kalp durmaları pihtilasmadan oluyor önlem alınırsa gebelik ilerliyor
Senanur567 EminNur benim.de 7 haftalıkken kalbi durmuştu kürtaj oldum test fln verdim zten ilk gebeliklerde.gorunen birseymis en az 2 kayıp olması gerekiyormuş araştırma için cok şükür ki kürtaj dan 2 buçuk ay sonra hamile kaldım şuan 17+2 günlüğüz rabbim ne derse o oluyor rabbim sana da nasip etsin inşallah
EminNur Deletedmom_13 patoloji sonuçları temiz çıktı doktor bi sorun oldugunu düşünüyorum ama yine de yaptrabilrisiniz dedi ama doktor testleri 2 ay sonra yapabileceğimizi soyledi. Onlarıda devlette yapamıyormusuz en az 2 düşük olması gerekiyormus sanırım. O yüzden bekliyoruz suan. Sizinde mi oyle oldu acaba? Bu arada evlenmeden önce kan uyusmazlıgı testi yaptırmıstım bi Sıkıntı çıkmamıstı ama pıhtılama için baktırmadım ilk gebeliğiö ve ilk düşüğüm olmus oldu😢
Deletedmom_13 EminNur Ah ah. Aynı şeyleri bana dediler . 1.dusuk de verme vs. O alınan parçada zaten bse çıkmaz. Önemli olan Kan ve pihtilasmaya bakmaları. Ben doktoruma uyup yaptırmadım 2.de düşürdüm çok zordu kalbi atıyordu. Test verdik meğer pihtilasma varmış keşke daha önceden verseydim diye vicdan yaptim özelde veya araştırmada yeterki önlemi var alınıp bidaha olmazdı.. Sana tavsiyem artık çok yaygın bse genetik test ver kan pihtilasmasi da içinde. Araştırma hastanesine 2 tane yaptım de hemen kan alıyorlar kaç tane düsuk yaptığını bilemezler 1 veya 2 aya çıkıyor zaten.
EminNur Deletedmom_13 özel de veririm sıkıntı olmaz zaten özelde muayene oluyorum. Doktor ben gerek görmüyorum ama yaptırmam istiyorum dersen yaptr deyince bende vardır bi bildiği diye düşündüö yoksa özelde de yptrabilirim hiç problem değil. Çok çok geçmiş olsun şuan var mı bebeğiniz peki?
Deletedmom_13 EminNur 6 aydır istiyoruz nasip olmadı. Kesinlikle ver aynı şeyleri yasa ihtimalinden ise onun gerek görürüm görmemesi mühim değil.
Bebegim0101 EminNur merhaba bende suan ayni durumdayim.Adete gore 5+4 olmam gerek ama dun 5+6 cikti haftasiyka uyumluydu ama kalp atis hizi 99 dedi yani yavas dedi.1 jafta sonra tekrar bakalm dedi.Merak ettihm sizin duydugunzda kacti kalp atisi acaba
EminNur Senanur567 bizim kalp atısı 40-60 civarı gibi bişey demişti sizin gibi olup sonradan yükselen çok duydum. Kendiniizi strese sokmayın desemde yasayan birisi olarak o kontrol gelene kadar uyuyamadıgınızı çok iyi biliyorum ama Rabbim ne derse o oluyor çokça dua edin 🙏🏼🤲🏻