Ruken_ Asitli içecekler tüketmiyorum 25 haftalık gebeyim ama maden suyunun içine bi dilim limon atıp içiyorum çok rahatlamış hissediyorum. Yararlımı zararlımı bilmiyorum bilgi olan varmı
12_ze Ruken_ bende içiyorum her gün 1 tane çocuk için kemiklerine iyi geliyor diyolar birde mide yanmama iyi geliyor
ParildayanYildiz Ruken_ tam deli gibi midem yandığı anda bu post ilaç gibi geldi hemen bende içeyim bari🤗
busrazz Ruken_ bende içiyorum magnezyum açısından kramplarıma fln da iyi geliyo , geçenlerde dogum yapan bi arkadaşımın bebegi tüylü doğunca seninki daha tüylü olur maden suyu içiyosun hergün demşti o geldi aklıma 😂😂
izobellaaa-_- Hergün limonu sıkıp maden suyu ile içiyorum doktorum her gittiğin de maden suyunu iç mutlaka diyo
Ruken_ izobellaaa-_- çok teşekkür ederim çok canım çekiyor bi haftadır içmeye başladım ama doktoruma da unuttum sormayı içincede aklımda şüphe kaldı zararlımı diye. Çok sağolun
Ruken_ 12_ze son zamanlarda bende de özellikle gece yarısı başlayan mide yanması oluyor o zaman doğuma kadar içmeye devam🥰
Kleopatra- Ruken_ Benimde doktorum iç demişti tam tersi mineral bakımından falan gayet sağlıklı hamilelikte. Ama ben sade içemiyorum malesef meyveli içiyorum o sağlıklı mi bilemiyorum ya