Elifimm123 vveraa ilk doğumumdan sonra kontrol için gittim çok tatlı bir bayan şimdi 2. Gebelik doğum için onu düşünüyorum
Htccprz vveraa ben de 2 kez gittim,3 ay önceki gebeligimde mümin hocaya gidiyordum muayenehaneye geçti,kaybetmiştim bebeğimi,şimdi yeniden hamieluim hastaneyle de anlasmamoz var Iltac hanıma başlasam mi baslamasam mi kararsizim
vveraa Elifimm123 bende ilk muayeneme gittim çok sevdim çok ilgili ama alttan muayene etmek istemesi beni biraz korkuttu
Regina16 vveraa dogum fiyatlarindaki artis sebebiyle hastanemizi degistirdik. Yoksa iltac hanim harika bir doktor kesinlikle.
vveraa Htccprz başınız sağolsun neden değiştirmiştiniz iltaç hanımı o zaman acaba? Birde Acıbadem’le nasıl bi anlaşmanız var?
Htccprz vveraa Iltac hanımı değiştirmedim yeni başladım,doktorum hastaneden ayrıldı o yüzden kendisiyle devam edemedim,Iltac hocanın eşi de çok iyi diye söyleniyor o da kadın dogumcu ama riskli gebelik takip ediyor sanki aynı hastanede.eşim banka çalışanı olduğu için vakıf anlaşması var.
vveraa Htccprz evet geçen hafta görüştüm hastanede doktor hanımı çok beğendim ama doğum fiyatından dolayı düşünüyorum başka doktor da bilmiyorum
Regina16 vveraa ben de tam da bu yuzden iltac hanimi birakmak zorunda kalmistim. Eger sonrasinda degistirecekseniz hic baslamayin iltac hanimla cunku ondan sonra gidilen doktor hic tatmin etmiyor cok iyi bir doktor olsa bile 😀
srcataby ilk doğumum iltaç hanım yapmıştı normal doğum. Rüya gibi bir doğumdu gerçekten oldu ve bitti. Zaten kendisi mükemmel ve her zaman kendisine ulaşabileceğimiz bir doktor doğumdan sonra bile :) şuan acibadem fiyatları cok yüksek olduğu için 2. de ne yazıkki gidemiyorum. Kendiside eşide cok cok iyiler alanlarinda