Merve0214 haticenurrr ben yumurtlamaya göre değil diye biliyorum canım çünkü kimisi adete 2 3 gün kala yumurtlama oluuo ama adetde görüyorlar gununde
Kevserumit Merve0214 insallah canim benim biz ilk kez bu ay birakmistik korunmayi sanırım fazla stres yapıp heyecanlandim ondan geciktim insallah sen güzel haberler verirsin 😇🥰
Merve0214 Kevserumit Allah razı olsun canım inşallah güzel haber alırsam hemen buraya yazicam kimin duası tutar belli olmaz sizlerde dua edin benim icin
Kevserumit Merve0214 namazlarimdan sonra edecegim söz senin içinde 🥰 hakkımızda hayırlısı neyse o olsun insallah
Degisken89 Merve0214 bende birgebenin günlü ebrudan almıştım.yumurtlamadan sonraki 14. Gün silik pozitif çıkmıştı .bugun negatifse .2..3 gün sonra tekrarlayın.
Merve0214 Degisken89 Degisken89 vallahi kuzum ebru abla 17 gün sonra yap dedi normalde 18 adet olmam lazımdı ama bundan Bi arkadaşlar yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor dedi bakalim yarın 14.gun insallah olmam ümitle bekliyorum
Degisken89 Merve0214 hayır herkesin farklı ben mesela yumurtlamadan 16 gün sonra adet oluyordum.yani kendi testimi adetimden 2 gün önce yapmıştım.ebruyu dinlesem net çift çizgiyi görürdüm ama ben dayanamadım silik olarak gördüm