Xxz Ozlemyeni tabiki jilet yapcam ilk dogumdada öyle yaptım rahat oluyo. Ağda hep sivilce yapiyo orda benim
12_ze minik_koala_ve_annesi dün gittim akşama nişanım geldi ağda mi tetikledi yoksa günüm geldi 39 a giricem o yüzden mi bilmiyorum
Bekleyenler Canankanat18 venüaün hangi çeşidi bu. Ne renk ambalajı. Sadece su ile mi kullanıyorsunuz.
hunilimom Ozlemyeni https://ty.gl/pzl0rib6uv bende sapı olduğu için en son bunları aldım yedek başlık siz ilk defa alicaksaniz saplı olanları terich edin bir tane Sap yeterli diğer bütün başlıklara uyuyor
minik_koala_ve_annesi 12_ze ben agdanin etkiledigini dusunmuyorum canisi sonucta gerdiriyoruz alirken artik vaktin zamaninda gelmis hayirlisi ile kucagina al
12_ze Ozlemyeni Ozlemyeni 39 a giricem bende gitmeden 40 kere düşündüm ama sağolsun abla Küçük küçük sürdü çekti yine de canım yandı ama öyle daha rahat oldu 2 saat sonra da nişanım geldi ama ağda ile alakası var mı bilmiyorum
minik_koala_ve_annesi 12_ze evet haklisin canim sakin olmaya calis allahim cabucak kurtarsin saag saglim al ben 24.haftayim o zamanlara nasil gelecem diye dusunuyorum🤭
Meleknalbant Ay bı tane abla bana agdaya gitme doğumu baslatiyo demişti şimdi agdadan sonra nişanım geldi diyenler olunca bende kararsız kaldım şimdi
12_ze minik_koala_ve_annesi zaman çok çabuk geçiyor o haftalarda bende son zamanlara gelmek için can atıyordum kendimi psikolojik olarak hazırlamıştim ama şimdi doğum yaklaşinca biraz korkuyorsun ama ilk doğum neyle karşılaşicam bilmiyorum o yüzden ne olursa olsun modundayim 😃
Yavrucuk Ozlemyeni benimde vede lazer aletim var.Ama ben hamilelikte hiç kullanmadım.Doktor yasakladı.Ben hep veet kremiyle temizliyorum.Normalde lazerle yapıyordum
12_ze Yavrucuk tüy dökücü ise yarıyor mu? Bende kullandım bi defa ama öyle istediğim gibi temiz olmadı