Mucizem_00 Deletedmom52620 kıyafet almadm yavrum ben daha onu Bi anlamadm tutuyom kendimi almamak için :)))))) oyle cok pmebe alasım var ki, birde diyprm erkek çıkarsa nuriye oldu sana nuriii hadi giy pempeleri hahaha😂
Marazin_annesi Mucizem_00 ilk oglumda nukun damaklısını kullanıyodum gercekten cok güzeldi ama şuan fiyatları ucuk oldugu icin wee babyninkini aldım simdi
Mucizem_00 Marazin_annesi nuk evet bunuda demişlerdi :)) biz önce uygunsan başlaylm dimi, tutmazsa geçeriz pahalıya deneyerek 😉😃
Deletedmom52620 Mucizem_00 hahahaha bende ondan dedim evet ben aldım gördükçe pazardan aldım uyguna güzel şeyler seçtim mağazadan trendyoldan nereden bu bulduysam 😂
Mucizem_00 Deletedmom52620 haha kac tane aldın kızz sen almıssın bak hele ben geç kalmışımm bizimki nazlı çıktıııı 🤪😂
Deletedmom52620 Mucizem_00 yok yarısındayım daha tulumları eksik uzun kollu bir kaç zıbın ben hep 3-6 alıyorum 6-9 yenidoğana fazla girmedim
Mucizem_00 Marazin_annesi arki dedi bak bayplus aventin ucuyla aynıymş bebe tutuyomuş araştır Bi e bebek yorumları oku, şmdi burda da diyince biri sanırım onu alcm 😂😂😂
Marazin_annesi Mucizem_00 valla benim biberonum hazir bacım olmadı benim oglanla bir kullanirlar napalım devir yerleştrme devri
Mucizem_00 Deletedmom52620 0 3 de al aşkım 0 3 3 6 alcam ben 6.9 a sonra geccem karısmasın diye beni 6 ay idare etsin de aldklarm 😂😂😂
Night Mucizem_00 https://ty.gl/2lnogomnep bunu aldım ben Tommee Tippee üstelik cam, plastik değil :) bebekler için ilk aylar cam çok sağlıklı ve önemliymiş. Çok ucuz değil ama diğerlerine göre iyi. 180 TL