ses_seda Merhabalar. Doğuma çok az kaldı. Ben manuel aldım ama bugün konuştuğum bir arkadaşım elektronik almamı manuellerin işe yaramadığını söyledi. Siz ne düşünüyorsunuz hanımlar ? Nasıl almalıyım?
Deletedmom52620 ses_seda manuel almıştım gayette beni idare etti sütümde fazlaydı hem sağıp hem emziriyordum yAni tamamen tercih meselesi kullanıma bağlı tekrar manuel düşünüyorum zaten zaman geçtikçe sütünde bebeğe yetiyor kullanmaya gerek kalmıyor diye düşünüyorum
Bilgelihayat ses_seda evet banada çocuğu olan bir arkadaşım elektronik almamı. Manuel olanların hiç işe yaramadığını söyledi. Bende bekleyim burada.
Birgul ses_seda Bence tamamen kullanıma bağlı ya mesela ben hiç manuel kullanmadım direk elektrikli ama çok sık kullanan biri değildim yani manuelden memnun olanlar da var. Bence siz bir kullanın olmadı farklı markalar elektrikli denersiniz ☺️
ses_seda Sdfrgnr ben de mochi aldım merakla bekliyorum. Mochiyi alıp kullananlar da yorum yapsa çok güzel olur
Nurcanumay ses_seda bende mochi aldım ama daha sonra birisi bana süt sağma değil süt toplama makinası olduğunu söyledi 😆 yani daha kullanmadım ama bilmiyorum nasıl olacak süt gelmeye başladıktan sonra iyi oluyormuş ama bebek emerken diğer göğüs ten akan sütü topluyormus
Gulcanozzz ses_seda bence elektrkli. Hem çekim gücü daha iyi hemde hem emzirme hem bebek hemde manuel 10-15er dk sağımla uğraşacak güç ve enerji yıpratır. Daha pratik elektrikli olanlar. Ben hastane tipi kiralayacağım kendi hastanemden