Kızlar merhaba burda buna benzer post açtım aslında ama artık dayanamıyorum. Çok şiddetli sancılar çekmeye başladım biraz önce valizimizi bile alıp doktora gidecektik. 2 dakika arayla kasıklarıma hatta daha da aşağıya iğne batması gibi sancılar çektim kısa süreli ve dayanılmazdı. Şimdi şöyle bir durum var ben Bayadır bu sancıları çekiyorum hatta 2 kez acile gittim. Yumuşama var ama hani açılma vs yok dediler. Bir de suyum nişanım gelmedi daha bu ikinci gebeliğim ve kızımda bunları doğum olacağı zaman yaşamıştım. Oğlumda 2 3 haftadır yaşıyorum. Bir de oğlum gelişim olarak 2 3 hafta kadar ileride giden bir bebek en başından beri. Tam 1 aydır doktora randevu da bulamıyorum. Acilde de birsey demiyorlar. En son gittiğimde nst ye bağladılar muanye sonrası sonra nst yi çözüp gönderiler tamam birsey olmaması çok güzel qma orda en azından bir bilgi verseler soru soruyorum bol su iç diyorlar o kadar ki inanın o kadar çok su icen biriyim ki deli olmamak elde değil. Şuan da sancılarım var napıcam bilmiyorum sizlere sormak istedim.