Aminenin_annesi kızlar dolaplarım eski mutfak dolaplarindan yağ çözle , sarı güçle, parlatıcı, makine deterjanı ne varsa denedim ama yağlar ışıl ışıl görünüyor kurudugu zaman. silinmemis gibi duruyor nasıl cikar bunlar ?
ozumunannesi Aminenin_annesi cif ocak fırın mangal yeşil ambalajlı inanılmaz bir ürün ovmaya gerek yok. Önce küçük bir yerde deneyin zarar verip vermediğini görün mobilyanıza. Çok güçlü bi deterjan ve eldivenle kullanın benim elimde az miktarda da olsa soyulma oldu.
Bayancorek Aminenin_annesi Arap sabunu baya etkili oluyor, yani ben genelde onu tercih ediyorum annemin eski mutfak dolaplarına. Emmiş olsa bile baya etki ediyor, deneyin isterseniz. Miss marka olan. A101 de falan var.
Aminenin_annesi Nskyhn telledim ama öyle sarı sarı yağlardan değil sadece görüntü olarak ışıl ışıl parlıyor telliyorum birşey yok
Aminenin_annesi ozumunannesi sarı ve beyazı ise yaramadi bir de yeşili deneyim teşekkürler inslalah ise yarar
Aminenin_annesi Bayancorek arap sabunu kir çıkarmaya diye biliyordum bir de dolaplara deneyim inşallah ise yarar zaten zor siliyorum bir de kuruyunca silinmemis gibi duruyor sinirim bozuluyi😁
Nskyhn Aminenin_annesi bence o size öyle geliyor. Çünkü hem telleyip hem cif hepsini denediyseniz çıkmıştır
Bayancorek Aminenin_annesi aaa olur mu hiç, mis gibi yapıyor hem mutfak dolaplarını siliyorum, hem koltukları halıları falan. Sıfır leke. Bir de annemin dolapları en az 20 senelik şu eski klasik mutfak dolaplarından. Kendi silemiyor devamlı. Çok kirlenince siliyorum mecbur biraz kir biriktirip, mis gibi oluyor ona rağmen. 🌸🙈 yalnız klasik arap sabunu kullanmadım hiç ; miss marka olanı kullanıyorum hep.
Aminenin_annesi tombul0bebek o sekilde cok denedim sari renk yağlar o sekilde gidiyor ama bunlarım rengi de yok sadece ışıl ışıl parlıyor gitmiyorlar izleri kalıyor