secondtimemom _edakrsu22 Çook teşekkür ederim ayrıntılı anlattığınız için benim doktorum da aynı bu mantıkta diş hekimi görsün demişti şimdi acilen geldim ağrıya dayanamadım bana da orada ki doktor 16 haftada gel çekelim dedi daha önce çektirdim iki tane yirmilik biri çok kötüydü çok kötü doktora denk geldim dişin kökünü içeride bırakıp odadan kovmuştu travma kaldı üstümde o günden beri çok korkuyorum dişçiden diğer yirmilik dişim iltihabı geçmiyor diye o şekilde çekildi dikiş atıldı gömülü değildi ama ve başka çürüğü olmadığını söyledi üç ay geçti şimdi tekrar ağrım var yine yirmilik diş hala daha korkuyorum ama ağrıyı da çekmek istemiyorum o yüzden hemen çekilsin istiyorum bakalım 16 haftada gideceğim çekilir umarım. Tekrardan çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun ❤️
secondtimemom hepoyleolurzaten yok gömülü değil çok şükür. 16 haftada çekim olur dedi bana bu akşam acil doktoru hiç beklemeden direkt gidip çektireceğim ben de size de çok geçmiş olsun 💕
secondtimemom Mercimeginannesi15 şaka yapıyorum yahu 😅(dişçiden korktuğum gerçek tabii 🥲). Geçmiş olsun umarım tekrar yaşamazsın 💕
secondtimemom Mercimeginannesi15 ayy bu resmen ilk hamileliğimde ki ben hakaret olarak algılanmasın ama sürekli yaşlı nineler gibi ağzımın suyu akıyormuşçasına ağzımın kenarını silmeye çalışırdım ilk hamileliğimde yaşadığım tek deformasyon 😅🤣
Sevgiveysi secondtimemom bende bugün tam 36 haftalik oldum geçen hafta tam 5 gün boyunca dis agrisini cektim başımı duvarlara vuruyordum sonra teyzem bana soğan önerdi çöm şükür şuan disim hiç agriyomr
secondtimemom Sevgiveysi Doğan ve sarımsağı pek önermiyorlar diye duymuştum ben o yüzden hiç denemeye kalkmadım doktora gittim zaten ilaç verdi antibiyotik ve gargara ağrı iyice şiddetli olursa gidip çektireceğim şuanlık ilaç tedavisi denildi öneriniz için çok teşekkür ederim ayrıca 🌺
Rabiakilif secondtimemom canım geçmiş olsun, ben diş teknikeriyim, bi diş hekimine git, durumunu anlat onlar zaten seni kadın doğuma yönlendirip imzalı kağıt istiyorlar işlem yapılabilir vs diye, biz genelde 3.aydan sonra çok acilse çekim yapıyorduk
secondtimemom Rabiakilif Diş hekimine gittim ve şuanlık ilaç verdi antibiyotik ve gargara dişimin kolay kolay uyumadığını söyledim bir süre daha bekleyelim dedi çok daha şiddetli Ağrın olursa hiç bekleme gel çekelim dedi ama eminim 5.5 ay da şiddetli ağrıyacak ayrıca doktorum ile görüştüm bu durumu da diş hekimi uygun gördüğü sürece çekilir veya ilaç verilir dedi çok teşekkür ederim size de ❤️💐
Rabiakilif secondtimemom kendini de öyle şartlandırma canım, antibiyotik kullanıp geçen hastalarımızda oldu, benim kalça bacak ağrım vardı internetten baka baka kendime tanı koydum doktora gittim daha kötüsü çıktı, ben kendim ettim sen iyi olacak de iyi düşün iyi olsun