Bsrnura Kızlar döngünün 34 günündeyim temmuz 2 yumurtam çatladı kaç gündür ovulasyon testi yapıyorum pozitif hata bugun iki saat sıvı almama durumuna da uyumadım yine pozitif gebelik testi yapıyorum negatif bu durumu yaşayan varmı neden böyle oluyor
Birgul Bsrnura testi ne zaman yaptınız yani ne zaman negatif çıktı tekrar deneyin bence ya da erken gebelik testi deneyin
bnutrk Bsrnura canım bende Ebru ablanın testlerini kullanıyorum. Dün hamile olduğumu öğrendim ovulasyon testiyle. Aynı seninki gibi çıktı bence sen tekrar bir test yap. Ben ovulasyondan sonra Ebru ablanın gebelik testini yaptım dün pozitifti
Bsrnura Birgul ovulasyonda gebelikte birgebeningünlügü testleri dün yaptım testi negatifdi bugun ovulasyon daha da koyu cıktı düne göre
Bsrnura Daryam35 ya gercekten mi ben dün yaptım döngü 33 günüydü negatif cıktı ama ovulasyon testi dör beş gündür bu şekilde acaba diyorum adet olamıyorum ondanmı böyle
Bsrnura bnutrk ya canım ben test yaptım iki kere cıkmadı o yüzden cok umudum yok ama ovulasyon sürekli bu sekil de koyu kan verdim bugun bakalım ne cıkcak
Mrsfly Bsrnura ya Allah gönlüne göre versin bence bu durumda en sağlıklısı kan vermek, hiç kafanı bulandırma.
Bsrnura bnutrk canım senin test yaptında belirtin varmıydı benim hiçbir belirtimde yok o yüzden cok umutlu degilim
bnutrk Bsrnura sarı tonlu akıntım çok oluyordu yumurtlama geçtikten 3 4 gün sonra başlamıştı. Bazen kasıklarım batıyor sancıyor gibi oluyordu. Göğüslerim acıyordu bi kaç gündür. Arada belim sırtım sızlıyordu. Ama ben hiç ümitli değildim. Rüyada görünce eşimin zoruyla test yaptım. Zaten adet günümdü dün. O şekilde yani. Ama herkes farklı yaşıyor hiç belirti yaşamayanda var. Gönlünü ferah tut
Bsrnura bnutrk benşmd yumurtlama gördükten bir hafta sonra kasık agrım cok oldu şuan hiçbir belirtim yok adetim beş gün gecti adet belirtimde hiç yok