Ela344 Canım sürekli midye karides kalamar çekiyor 6+5 hamileyim yesem acaba bir şey olur mu ki bilgisi olan var mı 🥺
Ruveyda_baskapan Ela344 sakın yeme , benimde midye çekmişti 8. Haftamda doktora sordum , tabii ki yeme diye cevap verdi sonra kontrole gittim yahu Rüveyda sen akıllı bir kadına benziyorsun midye yesem olur mu diye soruyorsun dedi 😂
Dygsnkgl Midye yemememizi tavsiye ederim pişmemiş deniz ürünleri zararlıdır midyede ağır metal içerdiğinden hepatit a riskinden tüketilmemelidir bende cok severim ama malesef ağzıma bile sürmedim bazıları içinde kalmasın diye birkaç tane yiyo ama şahsen göze alamadım
Selin_- Ela344 güzel temizlenip piştiği takdirde ne olabilir ki siz yine de doktorunuza danışmak isterseniz danışıp öyle yiyin isterseniz
zepbjk Ela344 Midyede ağır metal ve hepatit A olabilir hijyenik değil. Ama karides kalamarı yiyebilirsin kendin yapıyorsan temiz hazırlarsın zaten
[silindi] Ela344 ben hamile oldugumu öğrenmeden once bi kova midye yemistim hahahaha. Sorun olacağını sanmiyorum ama çok az yemek sartıyla. Şimdilik kandan bebege gitmiyor yedigin herysey. 2 -3 tane ye canim cok canin cekiyosa bisi olmaz bence..ama 2-3 tane tabi canım fazla değil. Ben de aşırı aşeririm midyeye. Bakalim nasıl dayancaz. Sushi falan da seviyorum…😋 iyi ki oğrenmeden önce yemişim diyorum ondan güldüm. Yoksa hamile degilken bile midyeyi aşıri seviyorum. Yoksa yiyemezdim şimdi
Ela344 [silindi] sushi 🍱 hiç deme 🙉 onu canım çok istiyor ama ben pişmiş yicem hamilelikten dolayı ☺️
[silindi] Ela344 yaa evet ben arastirdim sebzeli arasina avakadolu sushiler falan var onlari yiyebiliyomuşuz. Sonra ben evde kendim yapmistim iğrenç olmuştu 🤣🤣🤣midye daha yiyemem canım artık iyi ki o gün cilginlar gibi yemişim. Yine canim cekerse napcam bilmem. Hatta daha fazla konuşursak canim daha cok çekcek. Hamilelikte hersey yasak zaten 🙃🙃🙃