Mavidunyamm İndirekt coombs testi yaptırdım bugün. Sonucum az önce çıkmış negatif yazıyor bu iyi bir şey mi ? Eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var bu arada 👍
_ozlmm Mavidunyamm negatif çıkması iyi canım bende yaptırdım negatif çıktı kana birşey karışmamış anlamına geliyor negatif olunca
hunilimom Mavidunyamm negatif iyi demek benim de 2 gebelikte de hep negatifti kan grubu pozitif olucak büyük ihtimal 😂 büyük kızım babasının kan grubunu aldi
Ruveyda_baskapan Mavidunyamm bizimde kan uyuşmazlığımız var canım test sonucu negatif çıkması iyi bişey, sonra sana 1 test daha yapılacak onda da negatif görmen iyi olur sonucu ama negatif olsan da iğne olacaksın bilgin olsun. Pozitif olsan da olacaksın.
_ozlmm Mavidunyamm olunuyor galiba tam bilmiyorum benim ilk gebeliğim düşük ile sonuçlandı kürtajdan hemen sonra oldum daha sonra ikinci gebeliğim de lekelenmem oldu bu test yapıldı ardından 6.haftamda iğne vuruldum lekelenme kan uyuşmazlığı ile alakalı olabilir diye normal de 28 de vuruluyormuş
Hamile_anne27 Mavidunyamm canım 28 haftalık hamileyken vuruluyor o iğne. Bi de doğumdan sonra bebeğin kan grubuna bakıp ona göre hareket ediliyor. Seninkiyle aynıysa vurmuyorlar.
Mavidunyamm _ozlmm 30+1 im bende 🙈 doktor 2 hafta geç kalmışsın ama bişey olmaz dedi ama napim randevu bulamadım ve bayram girdi araya 🙄
Mavidunyamm Ruveyda_baskapan yok ilk defa oldum bu gebeligimde. Doktor bir şey olmaz dedi 1- 2 hafta geç olmasindan
Mavidunyamm Ruveyda_baskapan Oldum işte dün kan uyuşmazlığı iğnesi 🤗 ilk hamileligimde 2 defa olmuştum bu hamilelikte ilk iğneyi oldum diğeri de doğumdan sonra 🙏