[silindi] Kızlar ağliyıcam şimdi de ishal oldum bebişimi hastalıkla karşıladım resmen. 5 haftalik hamileyim. Acaba hamilelikten mi havalardan mi off bir zararı olur mu kızlar 😔😔😔
hilalmami [silindi] bende aynı durumdayım dün başladı bende 4+2 yim şuan normal gözüküyor inş çok uzun sürmez
Tugce_Bakar [silindi] Bndede oldu 37 haftalıgom bndr kusma da vardı doktorum serum taktırmamı söyledi bebek sususz kalır dedi ve ne yediysem kesmedi serum kesti
[silindi] hilalmami benim şimdi oldu canim sabahtan karnim agriyodu daha yeni grip atlatmiştim inşallah uzun sürmez. Sana da gecmiş olsun🥰
Bebekdelisi hilalmami leblebı arkasına su ıcme sakın cnm yenılıyor benımde 3. Gün geçti azalarak yarın yine ye mutlaka azıcık demlı cay iç cok dem olmasın azda olmasın
hilalmami Bebekdelisi inşallah biran önce geçer bişey yemeye korkuyorum valla mideye inmeden tuvalete koşuyorum
[silindi] Hulya2841 ya teşekkur ederim kac gündür hep salgin var diyolardı korktum tesekkurler canim🥰
[silindi] Tugce_Bakar çok gecmiş olsun canım salgin falan mi var havalardan mı boyle gunlerdir hastayım 😔