Derya341986 YagizAsyaMom valla tek sıkıntı tansiyon cnm başka bir sıkıntı yok allaha şükür idrar yolu enfeksiyon vardı üreme çıkmadığı için doktor ilaç vermiyo . Senin nasıl geçiyor neyin olcak ?
Derya341986 YagizAsyaMom allah allah neden acaba baş dönmesi doktoruna söylersin cnm ama ciddi bir sebebi olacağını sanmıyorum bıdığın nasıl çok hareketlimi
mel33 Derya341986 Canım bende sevindim senin doktorumunda aynı şeyi söylemesine.Canım protestan tansiyon yapsa kızımda da kullandım.10 6 çıkıyordu hep.bence pek onla ilgili değil gibi ama çokta bilgim yok tabi kide.
Derya341986 mel33 olabilir tabi cnm ben bir yerde progesteron artışının tansiyon yükselmesine sebep olduğunu duymştum ama o ilsç bende de uyku yapıyodu bende öğlenleri içtiğimde bir saat uyuyodum oyüzden daha zinde oluyodum tansiyon sorunu da yokdu
YagizAsyaMom Derya341986 valla doktora sormadım ama İnternete kansızlık olabileceği yazıyor. Gerçekten kansızlık haf safa da. En son 7 ye düşmüştü bu muayenede bakalım neler olacak. Gündüzleri ormal haraketleri var ama geceleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim 🤣🤣 beni mahvediyor kıpır kıpır
Angel_26 Derya341986 benim önceki erkekti hiç tansiyonum yoktu, şimdiki kız tansiyonum yüksek. Ben de kızlar yükseltiyor herhalde diye düşünmüştüm
mel33 Derya341986 canım işte tansiyon aletim doğruysa 11.5. 7.5 arası genelde.eşim dışarı çıktı omron3 varmış onu önermişler onu alaçam dedi.
Derya341986 YagizAsyaMom ya cnm benm gece gündüz değilde benm bıdık haftada 2 gün off günü yani iki gün çok az hareket ediyo ama geri kalan günler nerdeyse karnımdan çıkcak gibi 😀😀 rabbim hep sağlık versin yokluklarını aratmasın
Derya341986 mel33 bence buda iyi cnm geldi ama gerçekten yine heyecanlandım çünkü nabzımı öğlen kendm ölçtüm 90 dı alete takınca heyecandan çarpıntım çıktı 110 oldu tansiypnum da 13 8 çıktı bakalm akşamda ölçücdm
YagizAsyaMom Derya341986 ahh maşallahh yaaa Allah hareket etmedikleri günleri göstermesin inşallah ya.🤲 Değerin çok iyi maşallah sınır 10 11. Ama doktor iyi konuşuyor tedavi edilmeyecek bir durum değil korkma dedi bende ona güveniyorum napayım başka çarem yok
SaadetBayrak Benimde yüksek çıkıyo evde doktordada yükseliyordu yatışım yapıldı hastanede ölçüldü hep normal çktı heyecan yaptığım için yükseliyo olablr ama yinede ilaç kullanıyorum 14 -15 oluo en fazla
Esen Kızlar omron diyosunuz ama omron da benim sürekli 11 12 cikiyo 13 olduğu bilr nadir ama pompalı da yani manuel olanda genelde 13 niye öyle acaba
Derya341986 Esen valla benm alet şimdi geldi alır almaz bile heyecanlandım 13 8 çıktı bakalm akşam da ölçücem
Esen Derya341986 özellikle baktirdim arka arkaya 11/8omron 13/8 pompalida cıktı kız dedi bende gayet net duydum bu aletler yanlış olabilir