elif1g Kızlar ben 40+4 te 20 küsür saat sancıdan sonra sezaryen oldum. İyi veya kötü atlattık çok şükür sağlıklıyız ikimizde. Bişey sormak isteyen varsa cevaplayabilirim ya da yardımcı olmaya calısırım bildiğim bişeyse ?
Hamile_anne27 elif1g Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin geçmiş olsun. açılmanız falan mı olmadı neden sezeryana alındınız.
bsg_nr elif1g canim benim de Çarşamba günü yatışım yapılacak bende 40+5 olucam suni sanciyla baslatiriz dedi doktor nasıl bı sancı ağrı tarif edebilir misin ?
elif1g Hamile_anne27 öncelikle amin çok teşekkür ederim. Evet 5 cm e kadar açılmam oldu ama 20 saat olmuştu zaten baya da yorulmuştum sezaryen yapın dedim olmuyorsa olmuyor dedim artık
elif1g Grenpeopl kendi sancımı çektim canım sadece son 1 saati suni sancıydı ona da artık dayanamadım 5 cm açılmıştı en son sezaryen yapın dedim yorulmuştum artık
elif1g bsg_nr bana da doğum başlamazsa suni vericeklerdi ama başladı bi gün önceden açılmam ilerlemeyince son bir saati suni verdiler tabi kişiden kişiye değişir bana biraz zor gelmişti canım