Hullyya Merhaba gobegimde kalp atsii gibi siddetli sanki bebek hareketi gibi vuruslar hissediyrum ama dakikarlarca suruyor ve ust uste ritmik hareketler Bunla alakali bilgisi olan var mi Hickirikmi yoksa ciddi bisey mi var
A_syma Hullyya Hickirik hissedilir. Hareket edisler hissedilir. Yer degistiriyordur. Tekme atiyordur. :) hissetmek iyi birsey 🌸
demiroz Hullyya aynısı dün başıma geldi bende ilkten korktum ama sonra baktım o devam ederken bebeğimde tekme atıyo hareker ediyo o bittikten sonrada aklıma kötü bişey getirmek istemedim hıçkırığı düşündüm yarın kontrolum var 37 haftalığım doktoruma sorucam yinede 😊
Hullyya A_syma ya sanki gobegimdeki atar damar atiyor gibi . Cok endiselendim internetten de baktim aort anevriszamsi vs biseyler yaziyordu korktum yani. Hickrik nasil oluyor nasil anlayacam Gobekteki damar atiyor gibi cunki benm hissettigm
A_syma Hullyya Hic bakmadim internete. Internet doktorculugu psikoloji bozar inanin. Normal hareketler bence. Kontrole gittiginizde doktora sorun iciniz rahat etsin 🌸 bosver interneti sen canm
A_syma Hullyya Endise edecek birsey oldugunu sanmiyorum canim. Hepimizin yasadigi bir hareket. Kalp ritmi gibi ,segirme gibi. Yer degistirirken karnin sekilden sekile girer hatta 😂 arkadasimin gobek deligi yana kaymisti bi keresinde
Tugcebanu Kaç haftalık hamilesiniz aynısını bende yaşıyorum bu günlerde saniyede bir atınca ben de endişelendim günde 3 4 kere yapıyor bunu ve uzun sürüyor yani bi iki kere değil