merveaykut Hamişler ben Avicenna hastanesinde doğum yapmayı planlıyordum ama fiyat 5500 den 7250 ye çıkmış. O yüzden 36+4te hastane arayışına çıktım 😢 Anadolu yakasında hastane önerisi olan varsa tüm önerilere tavsiyelere açığım, şimdiden teşekkür ederim.
Yaseminf merveaykut ben çamlıca erdem hastanesine gidiyorum doktorundan çok memnunum ve kuzenlerim komşularım falan hep orada doğum yaptı doktorum adalet can pazartesi günü için sezeryana anlaştık sgkli 3600 TL herseyi de dahil
nurnur13 merveaykut ben de Ataşehir Avicennaya gidiyodum 35 haftalığım mecbur değiştirdim Çamlıca Medipole geçtim, bugün gittim ilk muayeneme Kerime Hanıma güzel geçti. Zaten hastane Avicennadan kat kat daha güzel 🤷♀️
Tugcebanu Ben Küçükyalı delta da yapacaktım 4500 normal doğum 5500 sezaryen ama doktorumdan memnun olmadığım için değiştiriyorum Çamlıca medipole geçeceğim sanırım orada da 4600 normal 5900 sezaryenmiş doktordan memnun kalırsam orada yaparım gibi su an
merveaykut Silanncicek evet doktorumdan çok memnundum o yüzden çok üzüldüm. Normal doğumun bu kadar pahalı olması çok saçma.
RbR Ben Çamlıca medipol Sedef hanıma gidiyorum çok memnunum 💕 fiyatlar değişmiş Normal doğum:4600 Sezeryan:5900 İsteğe bağlı : 10500 Epudral:1500